Υπήρχε κάποτε ένα παιδί που θυμάται πάντα τις γιορτές, τα χαρούμενα βήματα του να το οδηγούν σε ένα τραπέζι με όλα τα φαγητά του κόσμου! Ήταν τόσο διαφορετικές οι γεύσεις και οι μυρωδιές τους αλλά όλες τόσο οικείες, όπως ακριβώς και οι Μικρασιάτες πρόγονοί του. Συνταγές από τη Μικρά Ασία και την Πόλη, ελληνικές, αρμένικες και τούρκικες, όλες οι γεύσεις απλώνονταν στα βάθη του χρόνου και διακλαδώνονταν, παντρεύοντας μοναδικά τους πολιτισμούς και κάνοντάς τους να διατηρούν το δικό τους, μοναδικό στίγμα.

Το παιδί το ήξερε…

Και μεγάλωσε. Και θέλησε όλοι οι άνθρωποι να ταξιδέψουν σε Ανατολή και Δύση με δυο μπουκιές, πάνω στο ίδιο τραπέζι. Θέλησε να μεταδώσει αυτό το βίωμα της ζεστασιάς και της οικειότητας, παντρεμένο με το διαφορετικό, που σε εκπλήσσει αλλά τελικά μοιάζει να είναι τόσο δικό σου…

Έφτιαξε λοιπόν σε έναν από τους πιο κοσμοπολίτικους τόπους ένα μερακλίδικο σπιτικό, για να μπορεί να καλοδέχεται τους μουσαφίρηδές του σαν να ήταν οι δικοί του άνθρωποι…

Το Misafir είναι ένα μερακλίδικο σπιτικό στο Μοναστηράκι, εμπνευσμένο από την ανατολίτικη αισθητική, έτοιμο να υποδεχτεί και να ενώσει έναν ολόκληρο κόσμο μέσω των γεύσεων… Μουσαφίρης είναι ο «καλεσμένος» αλλά και ο «ταξιδιώτης». Τον καλωσορίζεις θερμά ως επισκέπτη σου αλλά τον φροντίζεις σαν να ήταν ταξιδιώτης. Έτσι κι εμείς, στο μέρος αυτό, καλοδεχόμαστε όλους όσους μας επισκέπτονται και κάνουμε τα πάντα για να μας χαιρετούν με ένα χαμόγελο για να συνεχίσουν το δικό τους ταξίδι!

Στο τριώροφο κτήριο μας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές κουζίνες, να πιείτε το ποτό σας, να απολαύσετε τους χώρους μας ή να θαυμάσετε την εντυπωσιακή θέα σε απόσταση αναπνοής από την Ακρόπολη στο μοναδικό Roof garden μας. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε ναργιλέ ή να παρακολουθήσετε ποικιλία θεαμάτων και αγώνων στις Full HD οθόνες μας μέσα στο κατάστημα. Το σίγουρο είναι ότι μια παρέα θα είναι ικανοποιημένη ακόμα και αν όλα τα μέλη της θέλουν και κάτι διαφορετικό!

Τηρούμε πάντα τη γευστική παράδοση των πιάτων μας, διαλέγουμε τα υψηλότερης ποιότητας υλικά και διαθέτουμε πλούσια ποικιλία γευστικών επιλογών, που επιχειρεί να ικανοποιήσει όλες τις προτιμήσεις. Όλα μας τα φαγητά είναι χειροποίητα και ετοιμάζονται την ώρα της παραγγελίας,  στην ανοιχτή κουζίνα μας, με σεβασμό στις πατροπαράδοτες συνταγές τους.

Μπορούν να μας επισκεφθούν όλοι, με τις υποδομές για άτομα με ειδικές ανάγκες, τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας για νέες μητέρες, εξοπλισμένο με οτιδήποτε χρειαστούν αλλά και το πλήθος επιλογών και δραστηριοτήτων για όλα τα φύλα και τις ηλικίες! Οι επισκέπτες είναι καλοδεχούμενοι από το φιλόξενο προσωπικό μας, που επικοινωνεί σε 12 διαφορετικές γλώσσες, για να νιώσουν όλοι σαν στο σπίτι τους, όπως άλλωστε λέμε στο Misafir:

«We welcome you as a traveler, we treat you like family!»

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Ερμού 93, Αθήνα, 105 55
  • Πλησίον Στ. Μετρό Μοναστηράκι
  • 2103211160
  • [email protected]

powered by digitalarc